Canon PIXMA iP2850
 
Utgången modell som inte säljs längre
 

Canon PIXMA iP2850

Prisvärd skrivare för hemmet

En lättanvänd och prisvärd skrivare för hemmet med två bläckkassetter som är perfekt för utskrift av dokument varje dag och foton ibland. Enkel USB-anslutning och kompakt design gör att den passar perfekt som personlig skrivbordsskrivare.

Kvalitetsutskrifter

Skriv ut dokument och bilder med hög kvalitet och imponerande detaljrikedom tack vare Canons FINE-teknik och Hybrid Ink System. Färgpatronen använder färgbaserat bläck för livfulla färgutskrifter, medan den svarta patronen innehåller pigmentbaserat bläck för skarp, läsbar text.

Spara pengar på bläck

Skriv ut mer för mindre. Med XL-kassetter får du betydligt fler sidor och längre tid mellan kassettbyten – perfekt om du skriver ut ofta – och du kan spara upp till 30 % per sida jämfört med motsvarande standardalternativ.

My Image Garden

Med My image Garden är det enkelt att organisera och skriva ut foton. Med avancerade funktioner som ansiktsigenkänning kan du söka igenom alla bilder på datorn, även de sedan länge bortglömda, och använda dem för att skapa nya, snygga bilder för utskrift.

Smart webbutskrift

Plugin-programmet Easy-WebPrint EX har en funktion för Internet Explorer som gör det lätt att bara skriva ut exakt det som du behöver från Internet. Klipp ut vald information från flera webbsidor och skriv ut på en enda sida för att spara papper.

Spara energi

Med funktionen för automatisk avstängning stängs skrivaren av automatiskt om du inte använder den på en viss tid – och du sparar energi. Den praktiska funktionen för automatisk påslagning innebär att skrivaren slås på när du börjar skriva ut. I det tysta läget kan skrivarljudet sänkas avsevärt för i stort sett tysta utskrifter hemma.

Info! Helt fyllda bläckpatroner medföljer denna skrivare, köp till skrivarkabel - klicka här

Canon har support på 08-519 923 69 och här

  
Rekommenderade tillbehör
  
  
   
Typ av skrivare Bläckstråle A4-skrivare
Antal patroner 2
Pappersstorlek Vanligt papper: A4, A5, B5, LTR, LGL Fotopapper: 13 x 18 cm, 10 x 15 cm
Utskriftsupplösning Upp till 4 800¹ x 600 dpi
Utskriftshastighet Cirka 4,0 sidor/min (färgutskrift)
Wi-Fi Nej
Ljudnivå -
Strömförbrukning Vänteläge: cirka 0,8 W Av: cirka 0,5 W Utskrift: cirka 8,0 W¹
Systemkrav Windows: Internet Explorer 8, internetanslutning eller CD-ROM-skivan Mac: Safari 5 och internetanslutning
Mått 426 x 235 x 134mm (B x D x H)
Vikt Cirka 2,3 kg
Programvaror - Medföljande eller nedladdningsbara Skrivardrivrutin My Image Garden Snabbmeny Easy-Web Print EX (plug-in för IE8 eller senare)
Medföljande tillbehör strömsladd, installationsanvisningar, CD-utskriftsfack, CD-skiva med programvara och användarhandbok
Övrig kommentar -
Jämför med annan produkt
Rekommenderade tillbehör
  
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
© CyberPhoto 1995 - 2018