EKA Nordic W12 Black


 
Utgången modell som inte säljs längre
 

EKA Nordic W12 Black

Överlevnad, äventyr, jakt eller vildmarksliv? EKA Nordic W12 är byggd för nästan vad som helst. Tillverkad för all typ av användning.

Kraftigt 4mm tjockt drop point blad med full tånge gör den idealisk för mycket tuff användning, räfflat tumgrepp på bladryggen för bästa kontroll. Handtag av G10 för bästa grepp i svåra fårhållanden. Monterad med maskinskruvar av hög precision som ger användaren möjlighet att helt demontera kniven för rengöring. Kniven är försedd med glaskrossare samt hål för montering av snodden som säkrar kniven på sin plats och inte tappas.

EGENSKAPER: Skandinaviskt slipat blad för extrem skärpa och hållbarhet - Räfflat tumgrepp - Markerat fingerstopp - Ergonomiskt designat handtag - Hål för Paracord/snodd - Glaskrossare - Slida av Kydex med skruvar för valmöjlighet av upphängningspositioner.

MEDFÖLJANDE TILLBEHÖR: EKA MiniFire-sharp, ett kombinerat verktyg för skärpning av kniven samt för att göra upp eld - Paracord 550 snodd - Bältesslida av Kydex.

Teknisk data

Bladlängd 120mm
Totallängd 230mm
Bladtjocklek 4mm
Grepp G10
Totalvikt 220gram

Information
Denna produkt och dess användning kan omfattas av gällande lagstiftning. För mera information, kontakta berörd myndighet.

  
Rekommenderade tillbehör
Liknande produkter
  

Knivslipning

Antal: 1 st
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
© CyberPhoto 1995 - 2018