OP/Tech Kikarsele Nylon

Kampanj! Spara 25% med rabattkod: OPTECH
Kikartillbehör OP/Tech Kikarsele Nylon

 
OP/Tech Kikarsele Nylon

199 SEK
exkl. 159 SEK Finns i lager

 

OP/Tech Kikarsele Nylon


En kikarsele som går att använda både till kikare och kameror. Den finna i 2 olika modeller, denna i nylon som gör den bättre än den elastiska varianten som du hittar som liknande produkt till höger, om du har en tyngre kikare. Vi rekommenderar den elastiska till alla "vanliga" handkikare då den är mycket bekväm men har du en väldigt tung kikare (äldre modeller i metall och tunga glaskonstruktioner) så är detta det bättre valet.

Fästet passar alla kikare vi har sålt och testat denna på, snabbfäste medföljer och du kan köpa extra som du hittar till höger som rekommederat tillbehör om du snabbt vill växla mellan två kikare eller mellan kikare och en kompaktkamera eller mindre systemkamera.

En perfekt lösning för de som behöver ha kameran eller kikaren när till hands när de är ute och rör på sig. Riktigt smidigt och en favorit för oss - vi har provat den med ett antal kikare och hos flera testpersoner - det här är ett måste för dig som bär kikare!

Vi rekommenderar denna modell varmt - mycket hög kvalitet dessutom vilket vi testat genom att själva använda OPTECH i snart 10 år och de håller i sömmar och i material. Antibakterie- och UV-behandlade för lång livstid.

 

 

 

  
Rekommenderade tillbehör
Liknande produkter
  

Remmar

OP/Tech System Connectors Uni Loop
99 SEK
Tillfälligt slut
Antal: 1 st
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
© CyberPhoto 1995 - 2018