Dörr UV 77mm Digital high grade Super Protect

UV-filter Dörr UV 77mm Digital high grade <b>Super Protect</b>
Dörr UV 77mm Digital high grade Super Protect

459 SEK
exkl. 367 SEK Finns i lager

 

Dörr UV-filter Digital High Grade Super Protect

Skyddar
Ett UV-filter använder du för att skydda frontlinsen på ditt objektiv från repor och stötar. Det är också betydligt lättare att rengöra då filtret har en plan yta samt att det skyddar objektivets frontlins mot rengöringsslitage.

DHG Super Protect
Digital High Grade Super Protect. Förutom DHG-antireflexbehandling på båda sidor så är filtret hårdhetsbehandlat för att vara extra reptåligt samt har en en vatten- och smutsavvisande yta som underlättar rengöring. De är tillverkade i Japan och har hela 99,5% ljusinsläpp tack vare DHG behandlingen. 

Garanterat nöjd
Dörr filter håller en mycket hög och jämn kvalitetsnivå. För att du ska se själv så erbjuder vi en extra trygghet för dig med totalt 30 dagars öppet köp på dessa filter. Allt som krävs är att filtret är oskadat. Du får naturligtvis använda och testa filtret. Helt nöjd eller pengarna tillbaka!

Billigt
Ett UV-filter är en billig försäkring. Om olyckan är framme så kostar ett filter någon hundring att byta ut jämfört med ditt objektiv som troligen kostar tusentals kronor. Det är inte ovanligt att man råkar repa frontlinsen. Vid stötskador så har inte filtret så stor deformationszon men i många fall så tar UV-filtret största smällen och filterglaset blir skadat men räddar objektivets frontlins. Har du tur så räcker det att byta filtret.

 

  
Rekommenderade tillbehör
  
  

Tillbehör väska

Antal: 1 st
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
© CyberPhoto 1995 - 2018