LowePro WHISTLER BP 350 AW 
LowePro WHISTLER BP 350 AW

2 990 SEK
exkl. 2 392 SEK Finns i lager

DELBETALA FRÅN 138 SEK/mån
 

LowePro WHISTLER BP 350 AW

Ryggsäcken Whistler ger fantastisk prestanda för vildmarksfotografer och äventyrare som bär med sig lika mycket kamerautrustning som funktionell outdoor-utrustning. Denna ryggsäck har utformats och testats av professionella fotografer, inklusive Whistler-fotografen Paul Morrison, under extrema förhållanden i Coast Mountains i British Columbia, Kanada.

Whistler är utrustad med bärsystemet ActivZone™ ger riktad stopping och stöd för bästa komfort. Ryggsäcken har det löstagbara allvädersskyddet AW Cover™ för att skydda utrustningen mot regn, snö, damm och sand.

Proffsfotografen Paul Morrison föreslog att vi skulle lägga till en ”ledad” bakpanel/dragkedja för att få delvis eller full tillgång till utrustningen, vilket vi gjorde. Detta är en smidig funktion för att få tillgång till utrustningen i dåligt väder.

En mycket rymlig frontficka expanderar för att passa alpin utrustning. En vattentät barriär separerar våt utrustning från huvudfacket (dräneringshål i botten).

Toppfickan är designad med en orange interiör för hög synlighet. Den har även en inbyggd fästfunktion för nycklar. Huvudutrymmet för kamera-/videoutrustningen har vårt exklusiva MaxFit-system med anpassningsbara avdelare som har utformats för att finjustera passformen och få maximal kapacitet. Huvudutrymmet/insatsen är löstagbar så att du kan torka ryggsäcken mellan äventyren.

Ta med tung utrustning som t ex skidor, is verktyg eller ett professionellt stativ på sidorna av ryggsäcken och ändå ha tillgång till huvudfacket; den styva interna strukturen är byggd för att stödja denna typ av redskap. Flera fästpunkter gör det enkelt att utöka kapaciteten och lägga till vandringsstavar, en snowboard eller annan nödvändig utrustning på framsidan av förpackningen.

Innermått: 23.2 x 16 x 35.3cm 
Yttermått: 29.5 x 30 x 53cm
Vikt: 2.97kg

Mer info på lowepro sida --> länk

 

 

  
Rekommenderade tillbehör
Liknande produkter
  
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
© CyberPhoto 1995 - 2018