Garmin inReach Explorer+

Skicka och ta emot meddelanden med 100% global täckning! 
Garmin inReach Explorer+

4 379 SEK
exkl. 3 503 SEK Tillfälligt slut

DELBETALA FRÅN 202 SEK/mån
 

Garmin inReach Explorer+

Handburen satellitkommunikationsenhet och GPS-navigering med 100 % global Iridium-satellitmottagning

  • Skicka och ta emot sms eller mail när du är utanför mobiltelefonens räckvidd
  • Mer info om hur du kan ta emot meddelanden här
  • Utlös ett interaktivt SOS-meddelande till GEOS, den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen
  • Spåra och dela din position med familj och vänner
  • Para ihop med mobila enheter* med hjälp av den kostnadsfria appen Earthmate® för tillgång till hämtbara kartor**, flygbilder i färg och mycket mer
  • Enheten inReach Explorer+ lägger till förladdade DeLorme® TOPO-kartor med GPS-ruttdragning på skärmen samt inbyggd digital kompass, barometrisk höjdmätare och accelerationsmätare

Du kan bege dig utanför nätåtkomst, men är aldrig utom räckhåll – så länge du bär en inReach SE+ eller inReach Explorer+. Dessa handburna satellitkommunikationsenheter är utformade för friluftsentusiaster som vill ta sig längre bort och uppleva mer – utan att kompromissa med sina nära och käras sinnesro. inReach möjliggör kommunikation, platsdelning, navigering och viktiga SOS-funktioner för alla som älskar att komma bort från allt, på mark, på vatten eller i luften, från vildmarksupplevelser till internationella äventyr.

Tvåvägskommunikation
Till skillnad från andra populära satellitkommunikationsenheter kan du med inReach-teknik för tvåvägskommunikation skicka och ta emot meddelanden och e-postmeddelanden från familj, vänner samt sök- och räddningstjänsten – vilket innebär att du uppdateras kontinuerligt. Även på statusen för en sökning eller räddningsoperation:

1. Du trycker på SOS för att skicka en nödsignal.
2. GEOS svarar snabbt på ditt modersmål.
3. Du beskriver din nödsituation så att räddningspersonalen vet vem och vad som ska skickas.
4. Räddningspersonalen upplyser dig om när du kan räkna med hjälp – och föreslår potentiellt livräddande åtgärder du kan vidta under tiden.
5. Du kommunicerar med släkt och vänner för att informera dem om läget och hur de kan kontakta räddningstjänsten.
6. Hjälp kommer.

Utforska var som helst. Kommunicera överallt.
Med hjälp av Iridium-satellitnätverkets globala täckning kan du med dessa bärbara allroundenheter utbyta sms med alla mobiltelefonnummer eller e-postadresser var som helst, medan du använder GPS för att spåra och dela ditt reseförlopp. Du kan också posta till sociala medier eller till och med kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet.

I händelse av en riskfylld situation kan du också använda inReach till att utlösa ett SOS till övervakningscentret dygnet runt, skicka sms fram och tillbaka om vilken nödsituation du befinner dig i och ta emot bekräftelse när hjälp är på väg.

När du reser utomlands finns det många saker att tänka på för att göra din resa till ett fantastiskt äventyr. Du kan vara lugn när du reser med vetskapen om att du har konstant täckning, att du kan prata med släkt och vänner eller ringa in en räddning och alltid veta exakt vad kostnaderna blir – tack vare inReachs serviceplaner. Känn dig alltid uppkopplad och säker, fri att utforska det okända.

Klicka på bilden nedan för att se skillnader mellan inReach SE+ och Explorer+

inReach

Ingen mobilsignal? Inga problem.
inReach SE+ och Explorer+ ger dig alla verktygen för att vara helt uppkopplad. Du behöver inte oroa dig för att inte vara inom räckhåll för mobiltelefonsignaler – eller vad som händer i många fall vid sporadisk täckning i perifera zoner eller områden utan täckning. Din inReach-kommunikationsenhet fungerar överallt, så du är aldrig utan täckning och aldrig utom räckhåll.

Vem besvarar dina SOS? GEOS gör det.
GEOS är världsledande inom nödlarmslösningar och övervakning. De har stöttat räddningar i mer än 140 länder och räddat många liv under processen. Och de finns tillhands dygnet runt, året runt för att svara på SOS, spåra din enhet och meddela rätt kontakter och räddningspersonal i ditt område. Därefter, när hjälpen är på väg, fortsätter GEOS att skicka sms fram och tillbaka med dig med uppdateringar och viktig information tills situationen är löst.

Se och dela din position
Slå på spårningsfunktionen i din inReach SE+ eller Explorer+ och låt släkt och vänner följa dig på sina datorer och mobila enheter, med hjälp av den webbaserade MapShare®-portalen. inReach-enheten skickar waypoints vid förvalda tidsintervall, så att följare kan spåra din position online. Du kan även bjuda in familj och vänner hemma att använda MapShare för att pinga din inReach-enhet och se din GPS-position, spåra dina rörelser och utbyta meddelanden under resan. Du kan också bädda in din MapShare-sida på en blogg, hemsida eller sociala medier.

Para ihop med en mobil enhet
För ännu mer kapacitet och bekvämlighet synkar den kostnadsfria appen Earthmate® dina inReach-enheter via Bluetooth® med din kompatibla Apple®- eller Android™-enhet1 så att du har tillgång till obegränsade kartor och flygbilder. Dessutom kan du med Earthmate enkelt använda alla inReach-funktioner på den ihopparade mobila enheten. För enklare meddelanden kan du även synkronisera din inReach-enhet med telefonens kontaktlista för att nå vem som helst, var som helst – med färre knapptryckningar.

För mer info eller för att skaffa ett satellitabonnemang KLICKA HÄR 

 

*Se Garmin.com/inreachfaq för information om kompatibilitet


**Förladdade DeLorme TOPO-kartor är inte kompatibla med andra Garmin-enheter. Andra Garmin-kartor är inte kompatibla med den här enheten.

  
Rekommenderade tillbehör
Liknande produkter
  
  
Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel
© CyberPhoto 1995 - 2018