Köp GoPro hos oss!

hero8_hero.jpg

Hero8 Black är den senaste flaggskeppsmodellen från GoPro och den har fått en hel del förbättringar jämfört med föregångaren. Hero8 har ett integrerat och utvikbart tillbehörsfäste, livestreaming i full HD, bättre ljudinspelning, förbättrad bildstabilisering och hyperlapse, samt ett 2x stöttåligare objektiv. Med de nya externa modulerna kan du dessutom ta inspelningen till nästa nivå med extern belysning, professionell ljudinspelning och en tiltbar LCD-skärm. Perfekt för vloggare eller den mer professionella filmskaparen.

Den har även en del likheter med föregångaren med bland annat videoinspelning i upp till 4K/60p och 1080/240p, 12MP stillbildsupplösning, röststyrning, vattentäthet ned till 10 meters djup och ett GP1-chip. Tryck på bilden för att läsa mer och beställa!

hero8max_hero.jpg

GoPro Max ersätter GoPro fusion som tar 360-video till en ny nivå. Max filmar i 5.6K 30p, är vattentät, kan live streama och har en LCD-display för att du ska kunna se hur bilden blir direkt på kameran. Nu har den även inbyggd "Max Hypersmooth" och som vi sett på tidigare GoPro, något som fungerar helt enastående. GoPro Hero Max erbjuder en mängd funktioner som gör det mycket smidigt att ta film av högsta kvalitet, tryck på bilden för att läsa mer!

gopro_mods.jpg

Med nya GoPro Hero 8 och  Max kommer det en mängd nya tillbehör som grepp, floaty, LED belysning, mikrofon och mer!

goprolineup_2020 (2).jpg

hero8_lifestyle1.jpg

hero8_lifestyle2.jpg

hero8_lifestyle3.jpg