EOS RP kamerahus + EF till EOS R-adapter + EF 40/2,8 STM
Canon - EOSRPef40_28
18 290 :-

Canon EOS RP kamerahus + EF till EOS R-adapter + EF 40/2,8 STM

EOSRPef40_28
18 290 :-
14 632 :- exkl. moms
Canon har nu lanserat deras andra spegelfria fullformatskamera - Canon EOS RP. Kameran är en lillebror till Canon EOS R och har en 26 Mpixel CMOS sensor, DIGIC 8 processor och Dual Pixel AF-system med 4779 punkter...
Läs mer
Tillfälligt slut
Beställ innan 16:30 så skickar vi din order idag
Rekommenderade tillbehör

Populära tillbehör

Vi byter in fotoprodukter!

Du kan byta in din befintliga utrustning hos oss och ta nästa steg i din resa som kreatör. Vi har lång erfarenhet av secondhandköp och försäljning så du kan tryggt vända dig till oss både när du vill köpa begagnad kamera eller när du vill sälja den. Kontakta oss på inbyte@cyberphoto.se för vidare information!
Läs produktbeskrivning

Köp Canon hos oss

Canon systemkameror och objektiv är en av marknadens mest populära. Om du letar efter en canonkamera så har vi ett stort utbud av Canon-produkter och du kan även vända dig till oss när det gäller de mer professionella modellerna. Vi är en Canon Pro Dealer och har en lång och gedigen erfarenhet av detta varumärke. Vi har koll på de allra senaste nyheterna från Canon.  Just nu är har vi  kampanjen få 2000:- i bonus när du köper Canon EOS RP och ett utvalt objektiv klicka in här och läs mer.

Läs produktbeskrivning

Liknande produkter