Anmälan workshop CyberPhoto Expo


Här kan du anmäla dig till våra workshops under CyberPhoto Expo!

Vi är så glada över att kunna erbjuda dig helgens kurser och föreläsningar kostnadsfritt. Som besökare av CyberPhoto Expo kostar det nämligen inget för dig att ta del av dessa högkvalitativa kurser. Inspireras av duktiga förebilder och få en möjlighet att lära och få svar på sådant just du vill veta direkt från proffsen. Du anmäler dig enkelt genom att klicka dig vidare till respektive formulär. Däremot kan vi inte garantera att alla som anmäler sig får en plats. Vi återkommer till dig med en bekräftelse på att du verkligen har fått plats så snart vi kan. Vi fördelar ut platserna i den turordning som anmälningarna kommer in. Om du får förhinder vill vi att du hör av dig så att platsen kan gå till någon annan. Alla Workshops är på Nolia.

Restaurang Kummin har öppet under fredagen fram till 13:30 för dig som vill äta lunch på Nolia. Pris 110kr

Här kan du läsa om alla våra föreläsare under CyberPhoto Expo. 

Produktfoto & Reklamstilleben en workshop med Stefan Jönsson

Stefan har arbetat mycket med produktfotografering och på bara några år har hans kreativitet och naturlig hantering av ljus, reflektion och färg gett honom ett brett urval av välrenommerade kunder - stora svenska märken som J Lindeberg, Make Up Store, Verum och Sportamore. Lär dig mer om det grundläggande i produktfotografering för exempelvis en webbshop och få en insikt i fotografering av reklamstilleben. Stefan tipsar om vilken kamera han väljer och om hemligheterna bakom ljusformarna som han bygger själv.

 

Ljussättning en workshop med John Hagby

Ta chansen att lära dig mer om grunderna i ljussättning under denna workshop med John Hagby. John är en av Sveriges framstående porträttfotografer med utmärkta kunskaper inom ljussättning. Kursen hålls fredagen den 29 september på Nolia i Umeå. Två tillfällen 9:00-12:00 och 14:00-17:00.

 

Astrofoto en workshop med Göran Strand

Fotograf Göran Strand bor i Östersund, Jämtland. Under senare år har han fått stor uppmärksamhet för sina bilder och filmsekvenser av olika himlafenomen. Han har bidragit med film- och bildmaterial till både svenska och internationella filmproduktioner, flera av hans bilder har utsetts till ”Astronomy Picture of the Day” av NASA. Göran har samlat på sig mängder av tips för dig som älskar att fotografera norrsken och andra förteelser på vårt vackra nordliga himlavalv. Anmälan gör du enkelt via formuläret nedan. Kursen hålls fredagen den 29 september på Nolia i Umeå. Endast kl 14:00-18:00.

 

Porträttfoto med FUJIFILM GFX en workshop med Knut Koivisto

Ta chansen att inspireras och testa det nya mellanformatssystemet FUJIFILM GFX i studiomiljö tillsammans med FUJIFILM och fotografen Knut Koivisto. Knut kommer dela sina erfarenheter från att ha använt det nya systemet för olika uppdrag samt hålla en mini-workshop i porträttfoto. Knut Koivisto är en av Sveriges mer väletablerade porträttfotografer, hans stil utmärks av en avskalad närvaro där personen står i fokus. Är du nyfiken på porträttfoto och vill du lära dig ännu mer så är det här en workshop för dig. Kursen hålls fredagen den 29 september på Nolia i Umeå. Endast kl 14:00 - 18:00.

 

Bilder - digital efterbearbetning med Photoshop en workshop med Erika Lidén

Erika har arbetat som fotograf i närmare 20 år. Hon gör både redaktionella uppdrag, så som tidningsreportage och bokproduktioner, men också reklamuppdrag. Kunderna varierar, det är allt från inrednings- och mattidningar som Family Living, Nya Rum, Plaza interiör och Hus&Hem till reklamkampanjer för Hemköp, Polarbröd, Myrorna och Volkswagen. Senaste åren har Erika även arbetat en del med utbildningar och workshops, bland annat har hon gjort kurser för Moderskeppet. Kursen hålls fredagen den 29 september på Nolia i Umeå.

 

Foto med tubkikare en workshop med Hans Bergquist

Välkommen till en givande workshop med Hans Bergquist från Focus Nordic. Hans kommer att guida dig kring de olika möjligheterna att fotografera tillsammans med kikare. När du är ute i fjällvärlden eller på söndagspromenaden och du har enbart med dig din handkikare visar Hans dig en snabb lösning hur du enkelt tar en bild med din mobiltelefon. Produkter som du kommer att höra mer kring är handkikare, mobiladapter, vinkeladapter, enbensstativ/gorillapod och fjärkontroll. Kursen hålls fredagen den 29 september på Nolia i Umeå.

 

Sophie Odelberg - föreläsning om stillbild och video inom äventyr och actionsport

Lyssna till Sophie, äventyrare, fotograf, filmmakare och ambassadör för Canon och Profoto. Sophie arbetar med sport och actionfoto och kommer att visa upp sitt senaste arbete som är en fin blandning av sport, porträtt och actionfoto. Sophie arbetar både med stillbild och med video.

 

Dennis Ersöz

Dennis Ersöz har filmat länge och kan allt som finns att kunna kring filmning därför känns det extra roligt att han kommer och berättar mer om detta heta ämne för oss. Dennis kommer att fokusera på A7rII/SII samt A6300/6500 men kan även svara på generella frågor kring filmning. Fredagens workshop är för dig som vill börja filma med din Sony kamera eller behöver kött på benen kring ditt filmande.

 

Utöver dessa workshops kommer du att ha möjlighet att lyssna till flera kortare föreläsningar under lördagens mässa.

Du är varmt välkommen att besöka oss under CyberPhoto Expo!

 

 

© CyberPhoto 1995 - 2018