Canon EOS 1D X Mark II Kampanj!

Canon EOS 1D X Mark II är ultimata verktyget för dig som behöver snabb och träffsäker autofokus, snabb bildserietagning, vädertätning i världsklass och bildkvalitet utöver det förväntade i både JPEG och RAW. Läs gärna vårt test för att se vad vi tycker om EOS 1D X Mark II. Just nu får du ett SanDisk Extreme PRO CFast 64GB 2.0 minneskort + kortläsare på köpet när du köper din EOS 1D X Mark II. Kontakta oss gärna för en smart betallösning, vi erbjuder delbetalning, faktura, kortbetalning, PayPal, Swish men även hyra och leasing.

Inbyte! Vi byter in din gamla kamera och utrustning. Kontakta oss på inbyte@cyberphoto.se så hjälper vi dig. Välkommen att höra av dig!

Läs vårt test och beställ din nya kamera här

Jag brinner för att fotografera extrema vintersporter. Jag gillar kylan och jag gillar action. Och jag gillar kombinationen av just dessa två. För att få till det där spännande, måste jag tänja på gränserna i mitt fotograferande och jag letar hela tiden efter nästa bild. Då känns det som om jag alltid ligger steget före. Idén att fota en Boardercross-tävling där 4 snowboardåkare hoppar in i solnedgången föddes.

Canon EOS-1D X Mark II är det perfekta verktyget för en sådan idé. Hastigheten med 14 bilder per sekund är viktig för att fånga det perfekta ögonblicket när 4 åkare flyger så nära över kameran. Och i kombination med objektivet EF 11-24/4.0L = perfekt! Bildkvaliteten i den nya 20 megapixelssensorn gör en viktig skillnad och levererar det jag förväntar mig. Hanteringen av den nya kameran känns precis lika bra som med föregångaren förutom att den gör nästan allt lite bättre. Så när du tar med dig Canon EOS-1D X Mark II till äventyren blir skillnaden stor. Du kanske kan ta en bild som var helt omöjlig tidigare. Och det är ju det allt handlar om.

Richard Walch
Canon Ambassador

© CyberPhoto 1995 - 2018