EpsonEcoTank_hero2.jpg

Aldrig mer bläckpatroner

Letar du efter en skrivare med mycket låga utskriftskostnader? Epsons innovativa EcoTank-sortiment ger en oslagbar kostnad per sida med upp till 90 % besparing på bläckkostnaderna. De påfyllningsbara bläckbehållarna har hög kapacitet så att du kan skriva ut tusentals sidor utan att behöva krångla med bläckpatroner.

Hur fungerar det?

En EcoTank-skrivare skiljer sig fundamentalt från de flesta andra skrivare – den har en stor bläckbehållare som man fyller med de medföljande bläckflaskorna i stället för patroner. Konfigurationen är enkel, påfyllningen är kladdfri och dessutom pålitlig, då den ger dig kvalitetsutskrifter sida efter sida. En uppsättning bläckflaskor ger utskrifter motsvarande upp till 72 bläckpatroner¹! Eller upp till 2300 bilder med en bläckuppsättning med EcoTank för fotoutskrifter².

Fyll på, starta, skriv ut!

Det kan knappast bli enklare än med EcoTank. Allt du behöver göra är att fylla på tanken med det medföljande bläcket, starta och installera skrivaren - så är du redo att skriva ut tusentals sidor utan att behöva köpa eller byta bläckpatroner! Enkelt och smidigt.


Förlängd garanti på utvalda Epson-produkter

Utnyttja Epsons förlängda garanti. Detta erbjudande gäller endast slutanvändare och är begränsat till produkter som köpts under de senaste 30 dagarna.
Se villkoren för mer information.

¹ Genomsnittlig besparing för kostnad per sida samt det genomsnittliga antalet bläckpatroner som krävs för att skriva ut samma antal sidor som bläckflaskorna EcoTank 102 och 104. Jämförelse mellan genomsnittlig kapacitet (A4-utskrifter enligt ISO/IEC 24711) av EcoTank-flaskorna 102 och 104 och genuina förbrukningsartiklar som används av de 50 bästsäljande skrivarna med bläckpatroner (enligt GfK:s panelmarknadsdata Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point of Sale för Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien och Italien under perioden april 2019–mars 2021).

² Angiven bildkapacitet per bläckflaska beräknas baserat på ISO/IEC 29103-mönstret med Epsons metod där bilder skrivs ut i 10 x 15 cm format och INTE baserat på ISO/IEC 29102. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljö och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med att skrivaren konfigureras första gången används en viss bläckmängd för att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield

Skrivare

Bläck