DJIMavic3_blogg2.jpg

DJI Mavic 3 är utrustad med dubbla kameror varav huvudkameran kommer från ikoniska Hasselblad och har en 4/3" CMOS sensor och ger dig möjligheten att fånga mer detaljer i skuggor och högdagrar än aldrig förr med upp till 12,8 steg dynamiskt omfång. Förutom huvudkamera vars objektiv motsvarar 24mm på en fullformatssensor är Mavic 3 även försedd med en till kamera med 1/2" CMOS sensor med ett objektiv motsvarande 162mm som lämpar sig väl för att utforska sin omgivning och när man behöver fånga material på avstånd utan att störa.

Skillnaden mellan Mavic 3 och Mavic 3 Cine är att den sistnämnda har stöd för Apple ProRes 422 HQ och är utrustad med ett blixtsnabbt inbyggt 1TB lagringsutrymme. Med Mavic 3 Cine ingår även DJIs RC Pro-kontroll och 2 kit med ND-filter.

DJI Mavic 3

Tillbehör

Här är tillbehören vi rekommenderar för att du ska få ut det mesta av din DJI Mavic 3. Med ett extra batteri har du helt plötsligt fördubblat tiden du kan vara ute och flyga. ND-filter tillåter dig att exponera korrekt utan att tumma på slutartiden vilket ger en naturlig och fin rörelseoskärpa.

Ett smidigt sätt att förvara sin drönare och dess tillbehör är i en specialanpassad väska för drönare så har man allt på samma ställe när man ska ut på nästa äventyr. En utfällbar landningsplatta är väldigt behändigt att ha med sig om man behöver lyfta och landa på gräs och småsten.

Tillbehör