Canon Pro Print

Canonproprint1.jpg

Nu kan du äntligen beställa Canons storformatsskrivare hos oss. Canon har länge producerat högkvalitativa skrivare och för dig som skriver ut stort och mycket så är storformat ett självklart val för dig. Fördelen med storformat är dels att du når speciella storlekar av prints men blir också i längden mer prisvärt i form av bläck, papper, hållbarhet av skrivaren och tiden du sparar med en snabb skrivare.

I vårt sortiment har vi Canons mest populära modeller imagePROGRAF PRO-2100 och imagePROGRAF PRO-4100. Modellerna är lika i design och prestanda men skriver ut i olika storlekar. Pro-2100 klarar av att skriva ut i upp till 24 tum (610mm / A1) och Pro-4100 klarar av upp till 44 tum (1118 mm / A0-format). Så du väljer skrivare utifrån hur stort du behöver kunna skriva ut.

Canonproprint2.jpg

För dig som vill printa i högsta kvalitet men inte har plats, råd eller möjlighet att använda storformatsskrivare så finns det Canon PRO-1000 och Pro-300 som ger samma enastående kvalitet men är mindre och har ett lägre instegspris.