Nyhet: Nanlite FC-300B & FC-500B

Nyhet

Hösten ser ljus ut!

Nanlite fortsätter att utöka sitt sortiment av produkter för kreatörer, fotografer och professionella filmskapare. Forza-serien är mer inriktad på professionell användning och FS-serien för entusiaster men nu introducerar Nanlite den nya FC-serien, som är en serie LED-belysning med flera professionella funktioner men till ett mer budgetvänligt pris. De första i serien är Nanlite FC-300B/500B som ärver flera av funktionerna från sina motsvarigheter i Forza-serien.

Båda LED-belysningarna ger en fantastisk ljusstyrka på 37340 lux@1m (FC-300B med reflektor vid 5600K) och 65640 lux@1m (FC-500B med reflektor vid 5600K). COB:ens yta är utrustad med glasskydd för att säkerställa professionell prestanda.

FC-300B/500B har ett brett färgtemperaturområde på 2700K-6500K, med två outputs. Maximum Output Mode ger maximal ljusstyrka för den valda färgtemperaturen och utnyttjar ljuskällans prestanda fullt ut. Constant Output Mode garanterar konsekvent ljusstyrka över hela CCT-området.

Båda LED-lamporna har ett genomsnittligt CRI/TLCI-värde på 96/98, vilket innebär att de kan ge en verklighetstrogen färgåtergivning med stor precision.

Precis som de andra lamporna från Nanlite levereras FC-serien med Bowens-fäste som ger dig tillgång till Nanlites breda utbud av ljusformare men också gör det enkelt att montera ljusformare från en tredjepartstillverkare. Lamporna är också utrustade med paraplyfäste.

Ett justerbart fläktstyrningssystem har integrerats i lampan och användaren kan välja mellan fyra fläktlägen: Smart, Full speed, Low speed och Off. I Smart-läget är den genomsnittliga ljudnivån endast 23/27 dBA, vilket är utmärkt när den används vid intervjuer och direktsändningar.

De nya LED-belysningarna kan styras antingen via de intuitiva, inbyggda kontrollerna på själva belysningen, via DMX/RDM eller trådlöst via Bluetooth, 2,4 GHz och Nanlink-appen.

Förväntad leverransstart är i oktober 2023.

Läs mer och beställ här: Nanlite FC-300B | Nanlite FC-500B