Köp och sälj begagnat hos oss

Hos oss på CyberPhoto kan du byta in din begagnade systemkamera, objektiv eller annan fotoutrustning.

Som fotografer älskar vi naturen och vill värna om vår omgivning och ta vara på resurserna som finns. CyberPhoto vill skapa en möjlighet för dig att på ett enkelt sätt att komma vidare i ditt fotograferande samtidigt som vi tillsammans kan bidra till ett mer hållbart ägande av en fotoutrustning.

Byt in din fotoutrustning, ta nästa steg och ge samtidigt någon annan chansen att köpa fotoutrustningen du inte använder. I skrivande stund hittar du över 150 produkter i vårt begagnade sortiment.

Läs mer om inbyte här: Inbyte

Vanliga frågor & svar om inbyte

Byter ni in min gamla analoga kamera?
Generellt sett är vi restrektiva då kontroll och besiktning av analog utrustning är tidskrävande. Det beror helt på modell, skick samt marknadsvärde. Fråga oss gärna.

Jag är företagare. Är det någon skillnad mot privatkunder?
Svar ja. Byter du in som företag så kommer ditt företag att fakturera oss för produkterna efter att vi godkänt dessa vid vår besiktning. Alla priser räknas dessutom exklusive moms.

Byter ni endast in kameror?
Generellt sett byter vi in kameror, objektiv och tillbehör till dessa. Men det är absolut inte förbjudet att fråga om du har andra produkter du vill avyttra så svarar vi på det.

Jag har fått ett bud, kan ni ändra detta?
De bud vi ger är alltid preliminära och kan ändras när vi väl fått in dom och besiktats. Däremot ändrar vi aldrig ett bud (varken upp eller ner) utan att vi haft en dialog med den som byter in produkterna.

Hur detaljerad beskrivning behöver jag ge över mina produkter?
Desto mer detaljer vi får över hur produkterna ser ut, om den har originalkartonger och vilka tillbehör som saknas etc. gör att du får ett mer korrekt bud från början.

Måste jag köpa något om jag byter in min kamera?
Nej, det är inget krav att du behöver köpa något nytt av oss. Vi kan köpa in din kamera och betala ut pengarna till ditt bankkonto. Dock så ser vi alltid till helheten och oftast blir bästa affären att även handla något nytt.

Jag ser att ni mottagit mitt paket. Hur lång tid tar det innan jag får svar?
Vi jobbar hårt för att behandla inkommande produkter snabbt. Ibland är det många produkter som skall besiktas och generellt tar det 2-4 arbetsdagar innan ett svar kan komma.

Hur lång tid tar det innan jag får pengarna på kontot?
Från att vi godkänt inbytet så tar det mellan 2-5 arbetsdagar innan pengarna syns på kontot.

Min produkt är köpt utomlands, köper ni in den?
I dagsläget köper vi endast in produkter som sålda för den nordiska marknaden. Fråga oss gärna om du är osäker.