X-files: Serenity

Ett riktigt meditationsträd...

Serenity betyder lugn och jag tyckte det var en passande titel till denna bild. Serenity är också en film som jag verkligen gillar, men den kan jag inte kalla lugn och den faller nog inte alla i smaken heller. Hur som helst vet jag inte vem kvinnan på bilden är men jag såg motivet och kunde inte låta bli att ta denna bild. GFX är fantastisk och objektiven likaså, men för första gången har jag lite kritik och det är att bokehn i denna bild inte är till min belåtenhet. Det är lätt fixat i photoshop, men jag vill ha en fin bokeh direkt ur kameran. Den fasta 63mm är bättre men på resa är det bekvämt med zoom och denna zoomoptik är grymt bra i övrigt.

Bilden är tagen med Fujifilm GFX50S + GF 32-64/4,0 R LM WR, 64mm, 1/750s, f/4 och ISO 100.

Klicka här för att se större bild >>

Vill du läsa mer ur vår serie ”X-files" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just X-files, eller bara klicka på denna text >>

/Thomas