Umeå: Olympus event

Vi inbjuder dig till en helkväll med Olympus den 14 december. Du får möjlighet att titta på de senaste nyheterna tillsammans med Olympus och efter det en föreläsning med Claes Grundsten. Föreläsningen är helt kostnadsfri, anmälan behövs.

Som en tidig julklapp till dig som är nyfiken på Olympus bjuder vi in till en kväll med Claes Grundsten. Claes är bland annat känd för sina många böcker och artiklar om fjällen. Han har fått flera fått flera stipendier och priser för sina böcker, bland annat Pandapriset och Svenska Publishing-priset och har nominerats till finalen i ett par stora internationella boktävlingar. Flera titlar är översatta till andra språk, och en av hans bilder från Sarek pryder baksidan på nya tusenlappen. Kom och inspireras av hans arbete.

Innan föreläsningen startar har du även möjlighet att träffa representanter från Olympus och se och känna de allra senaste nyheterna.

Produktdemo: Från kl 17:00
Föreläsning: Kl 18:00
Plats: Nolia i Umeå

Anmäl dig till föreläsningen här