Suðurland

Ni som läser bloggen har sett att hela CyberPhoto-gänget har varit på Island i september...

När en medarbetare frågade mig hur många bilder jag tog där så svarade jag kring 300, men när jag kom hem såg jag att det var strax under 1000. Jag tänkte inte visa alla, men några av dem. Jag lägger upp en bild per dag här på bloggen...

I området Suðurland så vi drakar i luften, på engelska "kiting", så vi svängde ner på stranden och fick se detta. Det var regnigt och skumt ute. Svinkallt i vattnet men dessa killar verkade ha riktigt roligt ändå. Det roliga med denna bild är GoProkameran. Ser du den? Den står på ett stativ ute i vattnet till höger i bilden.

Bilden är tagen med Nikon D810 och Nikon AF-S 200-500/5,6G ED VR på 500mm och f/5,6, ISO 400, 1/1000s på fri hand. Bildstabiliseringen på denna optik är för övrigt imponerande.

/Thomas