Välj månad  Alla Tester Nyheter

CyberPhoto EXPO 2016

Vi välkomnar dig till CyberPhoto EXPO 2016 - en ny möjlighet att träffa alla leverantörer inom foto & video och få lyssna till föreläsning under en hel lördag - dessutom helt kostnadsfritt! Boka 15 oktober, det blir en kanondag!

Platsen är Nolia-hallen, Umeå och vi kör lördagen den 15 oktober kl 10-16 med alla stora leverantörer på plats. Föreläsningar pågår under större delen av dagen och allt är kostnadsfritt, både inträde och föreläsningar. Fullt program och möjligheten till föranmälan (anmälan erfordras inte men föranmälda besökare får en välkomstpresent och kan vinna priser under dagen!) kommer inom kort, håll ögonen öppna. Är du foto- eller videointresserad så har vi Sony, Canon, Nikon, Olympus, Eizo, Fujifilm, Panasonic, Tamron, Sigma, Manfrotto, Pentax, Epson, Elinchrom, Peak Design, kikare, tubkikare m.m. på plats med branschfolk som kan sina produkter.

Följ bloggen för mera information men boka in 15 oktober - välkommen!

Publicerad: 2016-09-05 11:24     

Det finns inga kommentarer till detta inlägg. | Lägg till kommentar | URL: http://www.cyberphoto.se/bloggen/10800/cyberphoto-expo-2016

 Läs mera i bloggen, klicka här!

© CyberPhoto 1995 - 2018