bingos_fotoskola.jpg

Så roligt att du deltagit i Bingos Fotoskola, att utveckla sin kreativitet ger både glädje och livslust. Vi hoppas att du har fått många nya tips och trix för att fånga dina stora och små ögonblick! I samband med Fotoskolan har vi tagit fram två erbjudanden för dig som skulle vilja köpa en kamera.


Den första är den smidiga systemkameran Panasonic Lumix DC-GX9 med objektivet G Vario 12-32/3,5-5,6 O.I en kamera som är lätt att ta med men har allt du kan behöva för att ta riktigt fina bilder i hög kvalitet.  Med det här paketet sparar du som deltog i Bingos Fotoskola 2000:- dessutom får du både handgrepp och en ögonmussla på köpet värde 1039:-! Det andra erbjudandet är ett paket med den mer avancerade Panasonic Lumix DC-S5 med objektivet + S 20-60/3,5-5,6 här sparar du hela 4000:- på tack vare din medverkan. Du får även ett extra batteri på köpet just nu till S5 . S5 är en kamera perfekt för en relativt avancerad fotograf och passar även för dig som vill filma mer. Du kan se mer i vår testvideo om Panasonic S5 längre ned på den här sidan.

Rabattkoden för att utnyttja dessa erbjudanden får du från Bingo själv och anges sedan i kassan vid beställning.

Du är alltid välkommen att fråga oss om du undrar över något du kan tryggt vända dig till oss vi är utnämnda till både Årets E-handlare Foto& Video 2020 och Årets Butik Foto &Video 2020. Fortsatt lycka till med ditt skapande!

Här kan du se mer om Panasonic S5