Betalsätt CyberPhoto

Du kan välja mellan flera betalsätt hos oss och de flesta hanteras i kassan på hemsidan. Önskar du att få din leverans mot postförskott eller att göra en förskottsbetalning måste du kontakta oss via E-post eller telefon. Välkommen till CyberPhoto AB!

11BETALT.png

 

Kortbetalning

Alla kortbetalningar på hemsidan görs via kassan till höger, där du börjar med att fylla i de uppgifter som du ombeds att fylla i. Vill du inte använda ditt personnr så kan du i högra hörnet välj "Handla utan personnummer". Då kan du inte välja faktura, delbetalning eller eventuella betalkampanjer som kräver personnummer. Ange kortuppgifter och avsluta ditt köp enkelt - klart! Kortbetalning går även bra att göra i butiken om du vill hämta dina produkter även om vi gärna ser att du gör klart även betalning innan uthämning - så går det snabbare i butiken! Vi tar emot de flesta kort utom Diners och American Express (se Paypal för detta).

Delbetalning

För att se vad din månadsbetalning blir så hittar du det i kassan om du angett dina uppgifter till höger i kassan och sen under fliken Delbetalning. Där ser du alla aktuella delbetalningskampanjer som idag är 3, 6 och 12 månader med 0% ränta och 24 månader med ränta. Du kan se den effektiva räntan (avgifter inkluderat) och jämföra vad som passar dig bäst. Sedvanlig kreditprövning görs normalt sett. Vår samarbetspartner är SVEA Webpay som också är din kontakt om det är fel på din faktura. Vid frågor, ring oss eller SVEA på 08-514 93 113.

Faktura

Vi erbjuder 14 dagars faktura helt utan kostnad (ingen ränta, inga avgifter) i kassan. Du anger dina uppgifter till höger i kassan och får då alla alternativa betalsätt som finns för tillfället.  Sedvanlig kreditprövning görs normalt sett. Vår samarbetspartner är SVEA Webpay som också är din kontakt om det är fel på din faktura. Vid frågor, ring oss eller SVEA på 08-514 93 113.

Paypal

Enkel betalning om du har ett konto - och du kan koppla ditt American Express-kort till det för att kunna använda kortet hos oss. För dig som använder Paypal så kan du alltid enkelt handla på CyberPhoto AB med ditt Paypal-konto. 

Swish

Nu kan du även betala med Swish hos oss! Välj Swish om du vill betala enkelt och har Swish på din telefon för betalning. När du valt betalning via Swish - följ instruktionerna och du får en bekräftelse att betalningen är  genomförd - klart!

Postförskott & förskottsbetalning

Vill du använda dessa betalsätt måste du kontakta oss via telefon eller E-post - vi hjälper dig gärna!