CyberPhoto

  • 9_KAMPANJ.png

  • 119.png

  • 9_BLOGGEN.png

  • 9_NEWS.png

Kampanj på lagring!

Canon Cashback

Våra populäraste kompaktkameror

Populära telefoner

Bra pris på Apple iPhone!

Favoritprylar Foto

Favoritprylar Video

Drönartillbehör

Populära mobiltillbehör

GPS & Navigation

Populära hårddiskar

Populära SD-minneskort

Vår favoritkikare

Optech USA kameraremmar

Populära gömslen

Favoritprylar Outdoor

Favoritprylar Jakt

Väskor & ryggsäckar

Populära stativ

Nyheter

X-files: Gapa stort!

Denna stock har murknat på insidan men grenarna har klarat sig vilket plötsligt ger en insikt om hur grenarna växer inuti trädet. Vi ser ju som alltid utsidan av ett träd. Intressant och det blev också en rolig bild. Jag kanske borde kallat bilden för Nagini.

Test: Viltrox PFU RBMH 85/1.8 STM till Fujiilm XF

Mats har nu testat Viltrox första objektiv med autofokus och han är glatt överraskad. Den är skarp, snabb och mycket prisvärd för dig med en Fujifilmkamera!

Fotohistoria: Filius

Filius är en mycket kompakt och billig kamera från Tyskland . De tillverkades omkring 1954 av företaget Isoplast.

Test: Samyang MF 14/2,8 RF, för Canon EOS R

Samyangs populäraste objektiv är deras 14/2,8 och nu har vi testat den nyaste versionen med Canon RF fattning. Allting har förbättrats med denna version och den behåller samma prisvärda karaktär.

Nyhet: Bushnell Equinox 6x50 Z2 Mono

En helt ny version av mörkerkikaren Equinox från Bushnell har lanserats och det är ännu en pryl som vi gillar och som behövs när det snart vänder och blir mörkare (låter hemskt att säga!). Vi har testat flera produkter från Bushnell genom åren och kvaliteten är mycket hög på dessa mörkerkikare...

Sony lanserar 200-600mm och 600mm f/4

Sony lanserar två nya objektiv idag, Sony FE 200-600 F5.6-6.3 G OSS och FE 600mm F4 GM OSS. Två långa objektiv som är anpassade för djur, fåglar och sport.

Casio lanserar!

Vare sig om du är ute med kameran i berg, skog och mark, tar en löprunda eller fiskar så kan Casios nya smartklocka hjälpa dig.

Drönarsöndag: Oktagon

Det är ju inte första kyrkan som dyker upp i vår serie Drönarsöndag, och förmodligen inte den sista heller. Här en kyrka i en spännande åttkantig form. Lägg även märke till omkringliggande stenmur som går i samma form.