Lagring & minnen

Genom åren kan det bli många bilder och filmer att hålla redan på för en flitig fotograf. Lagring av bilder är kanske inte alltid ett så roligt ämne men en oerhört viktig sak när det kommer till kritan. Lagra dina bilder på rätt sätt och så bevarar du dem för framtiden. Vi har hårddiskar, USB-minnen och minneskort av bra kvalitet så att du kan hålla ordning på alla dyrbara minnen. Du är alltid välkommen att fråga oss om råd. Vi har lång erfarenhet av foto och en utmärkt kundservice.

Nyheter

Test: Panasonic Lumix DC-FZ1000 II

Nu släpper vi vårt test på uppföljaren av Panasonics populära FZ1000. En hybridkamera som tar bra bilder, är kompakt och har lång zoom. Denna kamera passar perfekt till dig som vill ha en kamera som klarar det mesta på en hög nivå utan att vara för klumpig eller dyr.

PhotoExpo - Bingo Rimér

Det är med stor glädje vi säger välkommen till Bingo Rimér som en av föreläsarna under PhotoExpo 2019. För fjärde året i rad arrangeras PhotoExpo i Umeå och vi räknar med att det kommer att vara Sveriges största fotomässa i år.

Drönarsöndag: Ensilage

Intressant. Detta är ensilagesäckar där snön smält runtomkring. Bonden har placerat dem så att han med hjälp av ett elstängsel kan välja ut ett ensilage åt gången till djuren. Förmodligen för att utfodra rådjur och hjortar.